X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Marcando
za 12 dec 20:00

Lambertuskerk
Marcando

Lambertusconcerten - Kerstmis betekent verwachting en nieuw leven. Dat is ook wat het Vocaal Ensemble Marcando aan het eind van een bijzonder jaar laat horen.
Kerstmis betekent verwachting en nieuw leven. Dat is ook wat het Vocaal Ensemble Marcando aan het eind van een bijzonder jaar laat horen. De jubileumconcerten van het koor, dat in 2020 dertig jaar bestaat, konden niet doorgaan. Maar Kerstmis mag nu feestelijk klinken. Werken van Buxtehude, Schütz, Charpentier en Bach voor koor strijkers en b.c.. worden afgewisseld met a capella arrangementen van traditionele kerstliederen door o.a. Britten, Distler en Gjeilo. Het Vocaal Ensemble Marcando staat onder leiding van Paul Gieles. De 24 leden zijn afkomstig uit de regio Helmond-Nuenen-Eindhoven.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen