X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Techlab: Expeditie podcast radio maken door kinderen in 4 middagen
do 01 okt 15:30

Bibliotheek Helmond
Techlab: Expeditie podcast radio maken door kinderen in 4 middagen

In de Expeditie Podcastbende leer je zelf een podcast maken een soort radio-uitzending die je op elk moment kunt beluisteren.
In de Expeditie Podcastbende leer je zelf een podcast maken, een soort radio-uitzending die je op elk moment kunt beluisteren. Als een echte journalist ga je te werk en maak je zelf de inhoud voor een radio-uitzending. Natuurlijk wordt de radioshow ook echt opgenomen, zodat vriendjes en familie het kunnen beluisteren. Het thema dat centraal staat sluit aan bij de Kinderboekenweek: 'En toen?' De Expeditie bestaat uit vier workshops met een opbouw in moeilijkheidsgraad. Zo leer je eerst de basis, daarna ga je steeds een stapje verder.ReserverenDe workshops zijn op donderdag 1, 8, 15 en 29 oktober van 15:30 - 17:00 uur. Je betaalt éénmalig €20,- voor de vier middagen samen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.De Expeditie is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een ticket koop je eenvoudig met IDEAL via onderstaande link. Een ticket is geldig voor alle data. Deelnemen aan één van de vier dagen is helaas niet mogelijk.Kinderen werken (onbewust) aan hun taalvaardigheid en digitale geletterdheid. Ze schrijven tekstjes aan de hand van het thema en ze oefenen hun spreekvaardigheid. Daarnaast leren ze op een eenvoudige manier muziek te programmeren en kritisch te luisteren.Wist je dat je op de website www.kinderpodcasts.nl allerlei leuke en spannende podcast kunt beluisteren?


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen