X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
GEANNULEERD - Stamboomcafe in Bibliotheek Helmond
za 03 okt 11:00

Bibliotheek Helmond
GEANNULEERD - Stamboomcafe in Bibliotheek Helmond

Tijdens het stamboomcafe in Bibliotheek Helmond kun je terecht met al je vragen over je stamboom je afkomst en familiegegevens.
Tijdens het stamboomcafe in Bibliotheek Helmond ben je van harte welkom voor al je vragen over je stamboom, je afkomst en familiegegevens. Medewerkers van De NGV, Nederlandse Genealogische Vereniging, afdeling Kempen- en Peelland zijn aanwezig om je te helpen bij je zoektocht naar je familiegeschiedenis. Je krijgt uitleg en demonstraties bij speciale computerprogramma's rond genealogie. Natuurlijk kun je ook terecht met specifieke vragen. Ervaren stamboomonderzoekers laten je zien hoe en waar je op internet handig kunt zoeken. Hoe je familieleden vindt en hoe je ontdekt wat er misschien nog meer te vinden is over je familiegeschiedenis. Ze wijzen je ook de weg naar notariële aktes en het kadaster en waar je andere officiële stukken kunt vinden. De medewerkers laten ook het nut zien van invoer van gegevens en de bibliotheek heeft diverse genealogieboeken ter beschikking uit de collectie.De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Iedere belangstellende is van harte welkom!Bekijk onze boekentips bij deze bijeenkomstHeb je vragen over je stamboom, afkomst en familiegegevens? Medewerkers van de NGV, afdeling Kempen- en Peelland zijn aanwezig om te helpen bij je zoektocht naar jouw familiegeschiedenis. Ervaren stamboomonderzoekers laten zien hoe en waar je op internet handig kunt zoeken en andere specifieke vragen. Gratis toegang.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen