X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
CoderDojo workshop
za 03 okt 13:00

Bibliotheek Helmond
CoderDojo workshop

CoderDojo organiseert op zaterdag 3 oktober een Minecraft workshop.
Tijdens deze CoderDojo ga je aan de slag met de online challenge BiebBouwers: bouw de bibliotheek van de toekomst in Minecraft. Voor meer informatie over deze challenge zie: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/biebbouwers.html.De Stichting CoderDojo Helmond helpt kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar, bij het leren maken van: games, websites mobiele applicaties, robots programmeren en heel veel andere toffe dingen! Het idee is dat je niet van ons leert, maar dat je elkaar helpt en samen vette dingen maakt!Een dojo is een omgeving waar jij je skills op een veilige manier kan oefenen. Er is maar een regel:“Boven Alles: Wees Cool!”.Een dojo wordt georganiseerd door vrijwilligers met een passie voor nieuwe technologie en educatie.Wat moet ik meenemen? Een eigen laptop als je die hebt. Anders kun je er 1 lenen van de bibliotheek. Deelnemers jonger dan twaalf (12) jaar moeten tijdens de sessie vergezeld worden door een ouder/verzorger. Eventueel wat te drinken en een tussendoortje.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen