X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Nederlands Blazers Ensemble
zo 17 okt 14:30

Het Speelhuis
Nederlands Blazers Ensemble
Troubadours

Samen met de virtuoze Driss el Maloumi zet het NBE dit keer de ud moeder van alle tokkelinstrumenten in het zonnetje. Versterkt door drie bruisende tokkeltalenten - klassiek luitspeler David Mac...

(Scroll down for English)

 

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie AVONTUUR.

 

#tokkeltalenten    #magistraleudspeler    #DrissElMaloumi    #ruigeblues   #snarenmeteenverhaal

 

Het Nederlands Blazers Ensemble bracht al menig Speelhuis-bezoeker aan het dansen tijdens de opdwepende afterconcerten in de foyer. Ook nu weer ben je uitgenodigd om te 'blijven plakken' en samen de middag af te sluiten.

 

UD: DRISS EL MALOUMI | LUIT: DAVID MACKOR | GITAAR: JEFF HEIJNE EN DUSTY CIGGAAR

 

Inleiding

Om 14.45 uur wordt er een inleiding gegeven door een van de leden van het NBE. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

**********

 

This show is part of our ADVENTURE series.

 

The Nederlands Blazers Ensemble (the Dutch Brass Ensemble) honours the Arabic ud, the mother of all plucked string instruments. The Maroccan ud player Driss el Maloumi is accompanied by three sensational plucking talents: classical lute player David Mackor, flamenco guitar player Jeff Heijne and blues guitar player Dusty Ciggaar. Accompanied by the musicians of NBE they bring ‘Troubadours’ an evening filled with melancholic Arabic melodies, stilled lamentations by Dowland, exciting Spanish rhythms and raw blues.

 

#plucktalents    #fantasticudplayer    #DrissElMaloumi    #rawblues   #stringswithastory

 

Last time their music got everyone dancing at the sensational afterparty in the foyer. Also this evening you are invited to stay after the concert and dance the night away.

 

UD: DRISS EL MALOUMI | LUTE: DAVID MACKOR | GUITAR: JEFF HEIJNE AND DUSTY CIGGAAR

 

Introduction

Prior to the show, at 2.45 PM, a member of the NBE, will give an introduction. You can order a complimentary ticket for this when checking out.

 

 locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707 DZ HELMOND


info@theaterspeelhuis.nl
0492 587 000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen