X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Yuri Honing Acoustic Quartet
zo 27 sep 15:30

Het Speelhuis
Yuri Honing Acoustic Quartet
Bluebeard Tour

Na lsquoDesirersquo en lsquoGoldbrunrsquo beiden met een Edison bekroond komt Yuri Honing met een nieuw album geiumlnspireerd op het driehonderd jaar oude Franse sprookje lsquoBarbe Bluersquo. Hij injecteert de muziek me...

(Scroll down for English)

 

 #bestsellingsaxophonist   #EdisonAwardwinnaar

 

Honing stelt de vraag: wie is het slachtoffer hier? Is het de jonge vrouw van Blauwbaard die stiekem het geheime kamertje ontsluit? Of is het Blauwbaard zelf die zijn sleutels toevertrouwde aan zijn nieuwe vrouw? Blauwbaard voelt als het derde en laatste deel van een trilogie die met ‘Desire’ werd ingezet. Honing won naast drie Edisons verschillende andere prijzen. Zo werd zijn album ‘Desire’ door de vaderlandse pers uitgeroepen tot beste Nederlandse jazzalbum van het jaar.

 

TENOR SAXOFOON: YURI HONING | PIANO: WOLFERT BREDERODE | BAS: GULLI GUDMUNDSSON | DRUMS: JOOST LIJBAART

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

**********

 

After ‘Desire’ and ‘Goldbrun’, which both received an Edison award, Yuri Honing has released a new album recently. It is inspired by the 300 year old French fairy tale ‘Barbe Blue’. The music is full with anxiety and fear for Bluebeard and comes to a grand explosion when he is betrayed.

 

Honing wonders who the real victim is? Is het Bluebeard's young wife who reveals the secret room? Or is it Bluebeard himself who trusted the keys to his new wife? Bluebeard feels as a third and final part of a trilogy which started with 'Desire'. Honings won numerous awards including three Edison awards. The Dutch press acclaimed the album ‘Desire’ to be the best Dutch jazz album of the year.

 

TENOR SAXOPHONE: YURI HONING | PIANO: WOLFERT BREDERODE | BASS: GULLI GUDMUNDSSON | DRUMS: JOOST LIJBAART

 locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707 DZ HELMOND


info@theaterspeelhuis.nl
0492 587 000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen