X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Verteltheater: Vrolijke steentjes
za 03 okt 11:00

Bibliotheek Helmond
Verteltheater: Vrolijke steentjes

Tijdens de Kinderboekenweek speelt Annie een vrolijke voorstelling over lang lang geleden Voor kinderen van 4 tm 8 jaar. I.v.m. de coronamaatregelen dien je vooraf tickets te bestellen.
Tijdens de Kinderboekenweek speelt Annie een vrolijke voorstelling over lang lang geleden! Over een bijzonder dwergenvolkje en een mopperende dwerg. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. I.v.m. de coronamaatregelen dien je vooraf tickets te bestellen, zowel voor kinderen én begeleiders. Het aantal plaatsen is beperkt.Verzorgd door Verteltheater: Verhalen van AnnieIn deze vertelvoorstelling neemt Annie jullie mee naar lang lang geleden. Naar een tijd dat er een bijzonder dwergenvolkje leefde. Ze waren vrolijk omdat ze elkaar altijd verrasten met iets kleins, zomaar. Want aardig zijn voor elkaar kan heel gemakkelijk zijn. Toch werd alles een beetje anders toen 1 mopperende dwerg een ander plannetje had. En toen? De vrolijkheid raakte zoek.Kom je mee kijken en luisteren hoe dit dwergenvolkje naar de vrolijkheid terugvond ?! Een vrolijke vertelling over hoe makkelijk je een glimlach cadeau kunt geven, maar ook hoe snel je die verliest!


overige data
03 okt 2020 13:30

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen