X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Sister Luck - A Dutch Tribute To The Black Crowes
za 12 dec 21:30

De Cacaofabriek
Sister Luck - A Dutch Tribute To The Black Crowes
Sister Luck with support Sweet Inspirations

Dit optreden stond gepland in november maar is verplaatst. Je gekochte ticket blijft geldig voor deze nieuwe datum.
Inmiddels weten we dat de Black Crowes in oktober en november niet naar ons land zullen komen voor optredens. Balen natuurlijk. Maar wacht even, je houdt van de muziek van de gebroeders Robinson? Dan hebben wij voor jou het beste mogelijke alternatief: Sister Luck.

Er bestaan veel tribute-bands die het kunstje van hun grootmeesters aardig na kunnen doen. Dat is al een gave beleving voor de liefhebbers. Maar er zijn ook bands die de levende ziel van hun voorbeeld eren én er hun eigen krachten zichtbaar en hoorbaar aan toevoegen. Met die bezieling en drijfveren komen de heren van Sister Luck het publiek meenemen in een flow die muziekliefhebbers niet vaak genoeg kunnen ervaren. En de energie knalt van het podium af!

Rock ‘n’ Roll en Blues zijn de echte smaken die je bij dit optreden tot in de finesses zult proeven. De muzikale chemie van deze band is iets dat je móét ervaren. En de authentieke sounds laten je nog een week na afloop resoneren! Verwacht dus geen standaard bandje dat wel even wat songs naspeelt: het is alles of niks voor Sister Luck.

De grote hits komen uiteraard voorbij, veelal met smaakvolle eigen muzikale toevoeging. Denk natuurlijk aan 'Remedy', 'Hard to Handle', 'Jealous Again' maar bijvoorbeeld ook 'Seeing Things', 'Twice As Hard' en natuurlijk 'Sister Luck'. Ze staan garant voor een knallende set met 75 minuten heerlijkheid.

De band bestaat uit musici van Zuidoost-Brabant. En allemaal met veel ervaring door het jarenlang spelen op grote podia en festivals, onder andere in bekende tributes zoals die van Fatal Flowers, Anouk en Van Halen.

Met Sister Luck gaan ze - helemaal vanuit het hart - náár het hart!

Lead vocals: William Finta
Guitars: Ruben Heijster
Guitars: Frits Appel
Keys:Jorick de Kruif
Drums:Bardo Koolen
Bass:Coen Pots

Als support kom Sweet Inspirations mee, dat voor deze unieke gelegenheid bestaat uit Henri Zoetbrood (zang), Marc van Hout (gitaar) en Matthieu Cleijne (bas). Zij zijn allen lid van de band Living Room Heroes, dat normaliter enkel eigen werk brengt aan het publiek. Ze spelen in De Cacaofabriek een greep uit het werk van hun inspiratiebronnen en muzikale helden.

Ze geven met hun eigen ideeën kleur aan dat werk, wat zo bepalend is of was voor hun eigen muzikale reis - als band én individu. Kortom; een mooie, boeiende roadtrip door hun platenkast.

Let op: de band speelt 2 shows. Dit is de tweede show. De zaal is open vanaf 21.15 uur; show start om 21.30 uur.
Kaarten kosten 15 euro.


Bestel direct tickets
12 dec 2020 21:30 tickets

locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA HELMOND


info@cacaofabriek.nl
0492 529 009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen