X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Souvenir Hier, Rijpelbergs openlucht vakantiemuseum
za 26 sep 10:00

Wijk Rijpelberg
Souvenir Hier, Rijpelbergs openlucht vakantiemuseum

Herinner je Rijpelberg Vakantieland nog Deze zomer hebben niet alleen maar een ritjes op een kameel gereden of Italiaanse serenades gebracht. We hebben ook mooie herinneringen en souvenirs verzameld
Herinner je Rijpelberg Vakantieland nog? Van de zomer hebben we samen met Kunstkwartier niet alleen maar een ritjes op een kameel gereden of Italiaanse serenades gebracht. We hebben ook mooie herinneringen en souvenirs van mensen in de wijk verzameld. In het Rijpelbergse vakantiemuseum zie je allerlei herinneringen van mensen uit Rijpelberg; een steen gekregen van een vriendinnetje, een jonge palmboom, een zoon als 'gemaakt' tijdens een weekendje Pinkpop en koelkastmagneten die herinneren aan uitstapjes met de kleinkinderen. Rijpelberg Vakantieland heeft toeristische trekpleister tuinen en typerende locals geportretteerd.Je vindt ons:10.00 - 11.00 uur op het speelveld bij Scheerderhof/ Kaderhof14.00 - 15.00 uur in SallandhofTussen 11 en 14 uur verschijnen we op verschillende plekken in Rijpelberg.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen