X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Herfstkasteel Helmond
t/m 25 okt 2020

Kasteel Helmond
Herfstkasteel Helmond

Beleef de herfst bij Kasteel van 10 tot en met 25 oktober.
De blaadjes vallen van de bomen. Het is weer tijd voor Herfstkasteel Helmond! Beleef de herfst bij ons kasteel van 10 tot en met 25 oktober. Dat betekent een superleuke ervaring in een eeuwenoude burcht, de grootste van heel Nederland.Ken jij het verhaal van ons kasteel? Laat je bijpraten door de kasteelgidsen die je op jouw weg door het kasteel ontmoet. Eeuwenoude, vreemde of dure voorwerpen vasthouden en ontdekken? Volg de aanwijzingen van de gidsen, daarna ben jij zoveel wijzer geworden. Of luister naar het sprookjesachtige verhaal over Keizerin Maria van Brabant en neem een bijzondere herinnering mee naar huis.Roddels, liedjes en geheimenMaak kennis met de kasteelbewoners. Zoals de kok die zijn keukengeheimen prijs geeft. Of de timmerman die het kasteel weer opbouwt na de grote brand in 1549. Jonkheer Wesselman toont zijn prachtige kamer, ook hij heeft zo zijn geheimen. Mimi de Minstreel vermaakt je graag met haar liederen, gedichten, kunstjes en roddels over de kasteelheer. En de Marskramer probeert zijn dure en zeldzame producten te verkopen, op een wel heel bijzondere wijze. Heb jij trouwens kwaaltjes? Laat je helpen door het kruidenvrouwtje dat allerlei kruiden, drankjes en zalfjes bij zich heeft.Spelen en speurenEr valt genoeg te speuren in de kasteelkelders en buiten op het kasteelplein kun je op z’n middeleeuws spelen.Lekkere herfsttrekSchuif gezellig aan in het sfeervolle Kasteelcafé en vraag naar onze herfstdrankjes en –hapjes. Eet smakelijk!GeopendHerfstkasteel Helmond is geopend van 10.00-17.00 uur alle dagen behalve op maandag.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen