X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Kunsttentoonstelling Berlin Baustelle
t/m 29 nov 2020

De Cacaofabriek
Kunsttentoonstelling Berlin Baustelle

Berlin Baustelle 18 oktober - 29 november in de Cacaofabriek in Helmond.
Vanaf 18 oktober presenteert de kunsttentoonstelling Berlin Baustelle 14 toonaangevende internationale kunstenaars in de tentoonstellingsruimte van De Cacaofabriek. De Nederlandse Berlijnse kunstenaar Bram Braam heeft deze tentoonstelling samengesteld. Braam's inspiratie voor de verschillende kunstenaars komt uit zijn eigen privé-netwerk, vanwege de artistieke verwantschap die hij met hen deelt. Het bindende element is Berlijn. Sinds ‘die Wende’ in 1989 heeft Berlijn een enorme aantrekkingskracht op kunstenaars. De beschikbaarheid van goedkope ateliers en een voorliefde voor experimentele kunst zijn omstandigheden die Berlijn tot de ideale voedingsbodem voor artistieke creatie hebben gemaakt.De titel ‘Berlin Baustelle’ verwijst naar de voortdurende transformatie van de stad, maar verwijst ook naar de ateliers en werkplaatsen. De kunstenaars in deze tentoonstelling laten zich inspireren door de omgeving waarin ze leven en werken: een smeltkroes van artistieke opvattingen en kruisbestuiving.De monumentale tentoonstellingsruimte van De Cacaofabriek vormt een passende ambiance voor de geselecteerde werken. De tentoonstelling bestaat uit sculpturale installaties, schilderijen, fotografie, figuratief en abstract werk.Met werk van geselecteerde kunstenaars: DAG Berlin, Bram Braam, Isabelle Borges, Jeroen Cremers, Wolfgang Flad, Wolfgang Ganter, Pierre Granoux, Rijnder Kamerbeek, Karsten Konrad, Alanna Lawley, Sandra Meisel, Miriam Temme, Rutger de Vries, Sinta WernerCurator: Bram Braam.De tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Lage Egal, een laboratorium in Berlijn dat op speelse wijze de conventionele mechanismen van kunstpresentatie en bemiddeling benadert. Openingstijden: elke dag van 13.00-17.00 uur


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen