X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Dark Thoughts (Livestream)
vr 27 nov 19:30

Het Speelhuis
Dark Thoughts (Livestream)
A life changing dance performance

Dark Thoughts is een dansstuk over jongeren die rondlopen met depressieve gedachten. Drie jaar geleden begonnen de danseressen onder leiding van choreografe Lucieumlnne aan de dansvertaling van dit...

LET OP: met een V-ticket heb je geen toegang tot de zaal maar kun je de voorstelling via een livestream thuis kijken.

 

Drie jaar na de start blijkt het meer dan de moeite waard nog eens aandacht te vragen voor het onderwerp. Het onderwerp blijkt ontzettend actueel. In een tijd als deze mogen we elkaar niet uit het oog verliezen en zouden we elkaar eens vaker de vraag: ‘Hoe gaat het nou écht met je?’ mogen stellen. Een grotere uitdaging dan ooit tevoren.

 

In een tijd vol uitdagingen, waarin iedereen te maken heeft met weinig sociaal contact zijn we ontzettend blij dat we deze avond in het theater mogen staan om mensen voor een avond op een veilige manier met elkaar te verbinden, connectie te maken en dit maatschappelijke probleem samen op een mooie theatrale wijze het spotlicht te geven.

 locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707 DZ HELMOND


info@theaterspeelhuis.nl
0492 587 000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen