X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Joris Linssen & Caramba
wo 10 mrt 20:15

Het Speelhuis
Joris Linssen & Caramba
Nieuwe streken / Dichterbij

Joris Linssen & Caramba, de Nederlandse band met de Mexicaanse peper, brengt een nieuw programma. Ze verzamelden regionale pareltjes in streektaal of –dialect en spelen die vol overgave in het Ned...

#tv-presentator   #regionalepareltjes   #vleugjeMexico   #vuurenvlam   #portiepassie

 

Joris Linssen & Caramba zet al menig theater- en concertzaal in vuur en vlam. Voor hun nieuwe programma zijn de verwachtingen niet anders. Een combinatie van avontuurlijke verhalen, aanstekelijke muziek en veel interactie met het publiek.

  

ZANG EN TEKSTEN: JORIS LINSSEN | PIANO, ACCORDEON EN ZANG: MARCEL VAN DER SCHOT | GITAAR EN ZANG: KEES VAN DEN HOOGEN | CONTRABAS EN ZANG: ERIK VAN LOO | PERCUSSIE EN ZANG: DJEM VAN DIJK

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen