X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Rosa da Silva
do 11 mrt 20:15

Het Speelhuis
Rosa da Silva
Daar moet je heen

Rosa da Silva, stralende winnaar van het Amsterdams Kleinkust Festival 2019, zingt, speelt en ergert zich mateloos in haar eerste avondvullende theatershow. Dat doet ze met een portie Portugees te...

#zingen   #spelen   #ergeren   #stadenland   #plaatsvervangendeschaamte

 

Na het afgetekend winnen van het Amsterdams Kleinkunst Festival komt Rosa da Silva nu naar het theater. Ze neemt je mee naar 1995. Het jaar waarin ze als klein meisje meedoet aan de Mini Playbackshow en waar gelach klinkt om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent.

 

TEKST: ROSA DA SILVA | REGIE: TITUS TIEL GROENESTEGE | MUZIKANT: REMKO WIND | MUZIEK: DANIËL LOHUES, ROSA DA SILVA EN REMKO WIND

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen