X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Toneelgroep Oostpool
vr 12 mrt 20:15

Het Speelhuis
Toneelgroep Oostpool
People, Places & Things

We hebben tegenwoordig alle kansen en toch lopen steeds meer mensen vast. Als alles mogelijk is, ben je zelf je grootste vijand. ‘People, Places & Things’ gaat over de gevolgen van alsmaar meer, h...

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie AVONTUUR.

 

#theaterhit   #tweedekans   #TheoDOr   #eigenvijand

 

“Volmaakt theater dat je tegelijkertijd doet snikken en schaterlachen”, schreef de Volkskrant en gaf vijf sterren, hoofdrolspeelster Hannah Hoekstra ontving de Theo d’Or, de zalen waren uitverkocht en de rest is geschiedenis. Nee, toch niet, want op veler verzoek komt Toneelgroep Oostpool terug met de theaterhit ‘People, Places & Things’. Een van de beste voorstellingen ooit, die haarfijn de vinger legt op het mechanisme en de wereld achter een verslaving.

 

Hannah Hoekstra speelt Emma. Jong, intelligent en knap, maar ze houdt zich staande op een cocktail van drugs en alcohol. In een afkickkliniek gaat ze het gevecht aan met zichzelf en haar omgeving.

‘People, Places & Things’ gaat over falen en weer opstaan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt bepaald door je succes. Tot je moet toegeven dat het niet meer gaat en je het niet alleen kunt. Een kwetsbaar, herkenbaar en persoonlijk stuk over verslaving en herstel. En hoe belangrijk het is een tweede kans te krijgen én te geven. Ons advies: grijp deze nieuwe kans om dit topstuk te zien.

 

TEKST: DUNCAN MACMILLAN | VERTALING: HANNAH VAN WIERINGEN | REGIE: MARCUS AZZINI | SPEL: HANNAH HOEKSTRA, THOMAS HÖPPENER, LOEK PETERS, ARIANE SCHLUTER, SIMME WOUTERS E.A. | SCENOGRAFIE: STUDIO DENNIS VANDERBROECK | LICHTONTWERP: JANTJE GELDOF | MUZIEK: YAN | KOSTUUMDESIGN: DAVID LAPORT | DRAMATURGIE: MADELON KOOIJMAN | REGIEASSISTENT: EMILIE POS

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen