X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
De Dutch Don't Dance Division
do 25 feb 19:00

Het Speelhuis
De Dutch Don't Dance Division
Royal Ballet

Onze Koninklijke Familie is groot fan van dans en ballet. De Dutch Don’t Dance Division trad dan ook al regelmatig voor hen op. In ‘Royal Ballet’ laat het gezelschap u nu ook genieten van deze kon...

(Scroll down for English)

 

#koninklijktintje   #prinsheerlijk   #teruginHelmond

 

CHOREOGRAFIE: NILS CHRISTE, THOM STUART, RINUS SPRONG E.A. | DANS: DE DANSERS VAN DE DUTCH DON’T DANCE DIVISION

 

België heeft z’n Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Engeland, Denemarken en Zweden hun Royal Ballet, maar in het Koninkrijk der Nederlanden blijven we op dat gebied achter. En dat terwijl onze Vader des Vaderlands Willem van Oranje aan alle hoven van Europa bekend stond als een begenadigd danser en onze huidige Koninklijke Familie grote fans van dans en ballet zijn. De Dutch Don't Dance Division springt nu in het gat van koninklijk Nederlands ballet!

 

Inleiding

45 Minuten voor aanvang van de voorstelling wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

**********

Our Royal Family is a big fan of dance and ballet. The Dutch Don’t Dance Division has performed multiple times for them. In ‘Royal Ballet’ the company brings new choreographies, new creations and classic ballets. Mostly populated by princes and princesses, kings and quens with music by among them Tsjaikovski, Elgar, Strauss, Vivaldi and the movie ‘Saturday Night Fever’.

Belgium has its Royal Bellet of Flanders. England, Denmark and Sweden have their Royal Ballet. But in the Netherlands we are lagging behind in this one. And that while our Father of the Nation Willem van Oranje is known in all courts of Europe as a gifted dancer. Also, our current Royal Family loves dance and ballet. The Dutch Don’t Dance Division fills the gap of royal Dutch ballet.

 locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707DZ Helmond


info@theaterspeelhuis.nl
0492587000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen