X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Clan Of Xymox - Tour 2021 & support The Arch
za 18 sep 20:30

De Cacaofabriek
Clan Of Xymox - Tour 2021 & support The Arch
Tour 2021 - Clan Of Xymox

Dit is een nieuwe datum voor het concert dat in mei 2021 zou plaatsvinden maar nu is verplaatst naar september 2021. Clan Of Xymox komt weer naar Helmond!
Ze worden gezien als één van de meest toonaangevende (dark) wave bands van de jaren tachtig; vanaf haar debuut uit 1985 bejubeld door zowel pers als publiek. En nog steeds geldt de Clan als ijkpunt. Vintage synths, galmende gitaren en donkere romantiek, dat is waar de Clan of Xymox voor staat. Met teksten die gaan over angst, depressie en pijn. Hopelijk kunnen we daarmee de ellendige periode van 2020 en 2021 afsluiten.......

Support wordt verzorgd door The Arch.
Naïef begonnen 4 vrienden meer dan 30 jaar geleden muziek te maken en vandaag zijn ze nog steeds vrienden die het doen voor de muziek, niet voor de centen. Dom misschien en ook heel naïef maar wel met een hart dat muzikaal is.

In Duitsland, Engeland, Spanje, Nederland en Italië zijn ze populair. In Engeland noemt men hen ‘the best kept Belgian secret’. In België vallen ze in dovemansoren.

Beluister de muziek en laat ze u raken.

Open: 20.15 uur
Aanvang: 20.30 uur
Tickets: € 20,00


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705LA Helmond


info@cacaofabriek.nl
0492529009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen