X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Monomyth - Tour 2021
za 25 sep 21:00

De Cacaofabriek
Monomyth - Tour 2021
Monomyth

Let op! Dit is de verplaatste show van april.Eén van de beste bands uit eigen land is zonder twijfel Monomyth. De gelaagde, instrumentale, psychedelisch/groovende rock van de vijf heren is van...
Die klasse werd nog eens duidelijk ten toon gespreid op de laatste studioplaat van de band, 'Orbis Quadrantis' uit 2019. De slechts vier (lange) nummers van dat album laten een band horen die het zoekt in opbouw, gelaagdheid, structuur, sfeer en mystiek. Fraaie, subtiele gitaarpatronen, zweverige toetsenpartijen over een heerlijk, repetitief bass -en drum fundament. Maar Monomyth kan ook oorverdovend hard uit de hoek komen of gas geven. Maar de band is altijd 'in control'.

We konden de band al eerder begroeten in de Cacaofabriek maar we zijn dolblij dat ze opnieuw de weg naar onze intieme popzaal weten te vinden.

Kom genieten en wegdromen bij de muziek van Monomyth.

Deuren open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 17.50 euro.


Bestel direct tickets
25 sep 2021 21:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen