X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
FM - Synchronized Tour 2021
vr 19 nov 20:30

De Cacaofabriek
FM - Synchronized Tour 2021
FM - Exclusive NL Show

De Engelse hardrockband FM komt voor een exclusief NL concert naar de Cacaofabriek om hun laatste studioalbum Synchronized aan het publiek te presenteren.
Al meer dan 30 jaar staat FM garant voor kwalitatief hoogstaande melodieuze heavy rock. Opgericht door de broers Overland (zanger/gitarist Steve en gitarist Chris), bassist Merv Goldsworthy (ex Diamond Head en Samson) en drummer Pete Jupp (ex Wildlife en Samson) mocht de band na het tekenen voor CBS al vroeg in hun carriere mee op tour met acts als Tina Turner, Foreigner en Gary Moore.
Hun debuutalbum 'Indiscreet' verscheen in 1986 en dat album werd gepromoot als support van Bon Jovi. De volgende 9 jaar consolideerde FM hun positie als één van Engeland's grootste heavy rockbands, met albums als 'Tough It Out' en 'Takin It To The Streets'. Vervolgens werd het echter stil rond de band. Heel stil. Sterker nog, enkele bandleden doken tussendoor op in de band The Ladder (één weergaloos album). In 2007 - na een stilte van 12 jaar - trad de band eenmalig op tijdens het Firefest Festival in Nottingham. De respons die de band ten deel viel zorgde voor veel inspiratie: de band besloot ook een nieuw album op te nemen. In 2010 verscheen dan eindelijk 'Metropolis', een kanjer van een rockalbum. De band ging vanaf dat moment ook weer uitgebreid touren en bracht ook nog enkele albums uit. In april 2020 verscheen hun laatste album 'Synchronized' via het Frontiers label, maar door corona kon de band dat album helaas niet live ten gehore brengen. Laten we hopen dat we in november van dit jaar de band dan eindelijk weer aan het werk kunnen zien en horen.

De line up van FM op dit moment: Steve Overland (zang/gitaar), Merv Goldsworthy (bass), Pete JUpp (drums), Jem Davis (keyboards) en Jim Kirkpatrick (gitaar).

Deuren gaan open om 20.15 uur; show start ongeveer 20.45 uur.
Kaarten kosten 20 euro in de vvk; 25 euro aan de dagkassa.


Bestel direct tickets
19 nov 2021 20:30 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen