X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Oliemolense Snuffelmarkt
zo 19 sep 07:30

Montgomeryplein
Oliemolense Snuffelmarkt

Oliemolense Snuffelmarkt in de Annawijk
Helmondse Annawijk maakt zich op voor de Oliemolense Snuffelmarkt. Op zondag 19 september a.s. zal er veel te beleven zijn op de najaarsmarkt van karnavalsvereniging de Olietrappers. Ruim 100 kramen en grondplaatsen vormen deze dag de markt op het Montgomeryplein. Zo zal er een rommelmarkt zijn, maar ook een braderie. Tevens kunnen kinderen gratis hun speelgoed verkopen op de kleedjesmarkt. Verder kunnen kinderen zich deze dag vermaken op één van de trampolines en verzorgt de jubileumcommissie een barbeque. De markt is deze dag geopend van 09.30 uur tot 15.30 uur en de entree bedraagt slechts € 1,- (kinderen tot 12 jaar gratis toegang)


locatie

Montgomeryplein
Montgomeryplein 19
5705AX Helmond


info@kvdeolietrappers.nl
0637425437

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen