X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Chantal Acda - Saturday Moon Tour 2021
wo 29 sep 20:45

De Cacaofabriek
Chantal Acda - Saturday Moon Tour 2021
Saturday Moon Tour 2021 - Chantal Acda

Chantal Acda terug naar hometown Helmond met nieuw album Saturday Moon.
De van oorsprong Helmondse Acda kennen we onder andere als zangeres bij Isbells, al wint ze in het indiecircuit met het verstrijken der jaren ook zieltjes als soloartiest. Albums worden nationaal en internationaal met veel liefde onthaald. Samenwerken doet ze graag en veel, onder andere met Nils Frahm en Peter Broderick.

Haar nieuwe album 'Saturday Moon' moest een klein en intiem album worden; liedjes met verhalen van ons allen, opgenomen met één enkele microfoon in de kamer. Dat voornemen mislukt echter. En dus is ‘Saturday Moon’ uiteindelijk een kleurige samenstelling van verrassende samenwerkingen geworden, met bijdragen van o.a. Borgar Magnason (Sigur Rós, Damien Rice), Alan Sparhawk en Mimi Parker (Low) en Madeena Dicko en Sylvie Nawasadio (ex-Zap Mama).

Maar ook vaste waarden als Eric Thielemans, Niels van Heertum en Alan Gevaert (dEUS), die Acda ook live begeleiden, en Bill Frisell en Shahzad Ismaily (Marc Ribot, Tom Waits) zijn opnieuw van de partij.

Tickets: € 15,00
Open: 20.15 uur
Aanvang: 20.45 uur


Bestel direct tickets
29 sep 2021 20:45 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen