X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Poor Man Richie - Your Mind Is Like Mine Tour 2021
vr 03 sep 20:45

De Cacaofabriek
Poor Man Richie - Your Mind Is Like Mine Tour 2021
Your Mind Is Like Mine Tour 2021 - Poor Man Richie

Een paar maanden geleden hoorde onze programmeur bij toeval het nummer Docile van de band Poor Man Richie voorbij komen. Hij was meteen verkocht. Wat een mooi liedje! Blijkt de band uit Nederland ...
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ex-Wealthy Beggars Derrick van Schie en Niels Verweij starten daarom samen met drummer Dave Menkehorst door met dat Poor Man Richie. En dat doen ze met een goed gevulde muzikale pen!

Resultaat is het prachtige album Your Mind is Like Mine, met bijdragen van Eva van Pelt, Alban Sarens en Tom Sikkers. Het vertrekpunt van het album is duidelijk: blue-eyed soul van eind jaren 70 tot hedendaagse rock. (denk Hall and Oates, Steely Dan, Young Gun Silver Fox, Wilco en Parcels). Kortom, we gaan genieten van een topband met muzikanten met meer dan 20 jaar ervaring op het hoogste niveau.

Tickets: € 10,00
Open: 20.15 uur
Aanvang: 20.45 uur


Bestel direct tickets
03 sep 2021 20:45 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen