X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Willie Wartaal - Willie Wartaal DJ Set & support by Jelle Verse
vr 09 jul 21:00

De Cacaofabriek
Willie Wartaal - Willie Wartaal DJ Set & support by Jelle Verse
Willie Wartaal DJ Set

Woordkunstenaar Willie Wartaal ken je als rapper van De Jeugd van Tegenwoordig, als acteur of presentator op tv, van één van zijn vele samenwerkingen of van zijn gruwelijk vette dj-sets. En dan p...
Met De Jeugd scoorde WiWa tallloze hits en speelde alle festivals en clubs die er toe doen compleet plat. Maar ook als dj draait hij fiskes in urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands naar grote hoogtes. En dat kan je vanavond dus ook verwachten, net als een paar stukkies van zijn EP ‘Enkel Bangers’. Een mix van eclectische house en nog veel meer is het smakelijke menu. Kom maar door dj-Wiwa!

Jelle Verse
Wat een heerser is rapper Jelle Verse en niet alleen omdat hij eerder stage liep bij De Cacaofabriek. Nee, deze baas heeft 20.000 + streams per maand op Spotify en brengt de ene na de andere vlammende Nederlandstalige track uit. Check zeker zijn laatste video ‘Eenling’ en kom op tijd vanavond als hij ons opwarmt voor WiWa.

Tickets: € 15,-
Open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur


Bestel direct tickets
09 jul 2021 21:00 tickets

locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705LA Helmond


info@cacaofabriek.nl
0492529009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen