X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Anna Presenteert 2021 met De Gelaarsde Kat, De regels van Anna en scènes uit Assepoester
za 17 jul 19:30

Annatheater Helmond
Anna Presenteert 2021 met De Gelaarsde Kat, De regels van Anna en scènes uit Assepoester

Jeugdtheaterschool Annatheater organiseert als afsluiting van het cursusjaar Anna Presenteert. Spannende grappige ontroerende voorstellingen waarin de leerlingen laten zien wat ze geleerd hebben.
Voor deze voorstelling is helaas niet mogelijk om online kaartjes te bestellen. Stuur een e-mail naar: reserveren@annatheater.nl Jeugdtheaterschool Annatheater organiseert als afsluiting van het cursusjaar 2020/2021 “Anna Presenteert”. Leerlingen spelen een toneelstuk waarin ze laten zien wat ze kunnen na het volgen van een cursus acteren in het Annatheater. Het programma ziet er als volgt uit:   “De gelaarsde Kat” spelers: Chiara, Destiny, Eva, Fleur, Floor, Ginny, Lola, Pien, Sofia en Tibbe   “De regels van Anna” spelers: Alex, Jan, Jasper, Juliëtte, Lucie, Manu, Mo, Tigo, Thije en Vera   “Anna Producties” speelt enkele scènes uit “Assepoester”. Deze voorstelling wordt vanaf 9 oktober 2021 vijf keer in het Annatheater gespeeld. Mis het niet! spelers: Bart, Babette, Esmee, Fleur, Jan, Jotta, Mosa en Noémi   entree: € 7,00 informatie kaartverkoop: tel. 06 28104333  


locatie

Annatheater Helmond
Floreffestraat 21a
5705AR Helmond


reserveren@annatheater.nl
0628104333

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen