X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
La Dea Fortuna
vandaag 16:00 t/m 16 jun

De Cacaofabriek
La Dea Fortuna
Ferzan Özpetek

Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen. De passie is een beetje uit de relatie geraakt en ze praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan staat op een dag Alessandros beste vriendin A...
Ze is ziek en moet voor onderzoek een paar dagen naar het ziekenhuis. Ze vraagt Alessandro en Arturo of ze op haar dochter en zoontje willen passen. De komst van de twee kinderen zet hun dagelijkse ritme compleet op zijn kop, maar de liefde en verantwoordelijkheid voor de twee zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven.

Regisseur Ferzan Özpetek werd in 1959 geboren in Istanbul maar verhuisde in de jaren zeventig naar Italië, waar hij bekend is geworden door o.a. de successen Hamam, Il Bagno Turco, Harem Suaré, La Finestra di Fronte en Mine Vaganti. Met La Dea Fortuna gaat hij terug naar zijn oorsprong om verhalen te verfilmen vanuit zijn persoonlijke achtergrond.

Voor La Dea Fortuna raakte Özpetek geïnspireerd door een gesprek met de vrouw van zijn broer. Zijn broer was ernstig ziek en zou kort daarop overlijden. Diens vrouw zei tegen Ferzan: "Ik heb ook een zwakke gezondheid, met mijn diabetes. Mocht mij iets overkomen, wil jij dan met jouw vriend samen voor onze kinderen zorgen?"

La Dea Fortuna werd eind vorig jaar uitgebracht in Italië en was een aantal weken de best bezochte film. De productie werd onlangs bekroond met de David di Donatello Award voor Best Actress (Jasmine Trinca). Tevens werd de titelsong Che Vita Meravigliosa van Diodato (de zanger die in 2020 voor Italië zou meedoen met het Eurovisie Songfestival) bekroond met de award voor Best Original Song.


Bestel direct tickets
14 jun 2021 16:00 tickets

15 jun 2021 10:30 tickets

16 jun 2021 14:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen