X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Neil Diamond Memories - The music of Neil Diamond
za 12 jun 19:30

De Cacaofabriek
Neil Diamond Memories - The music of Neil Diamond
De muziek van Neil Diamond - Neil Diamond Memories Band

Een mooie last minute boeking!De Neil Diamond Memories Band is inmiddels een bekende en geliefde band in de regio Helmond. De band heeft een kleine metamorfose ondergaan en start vanaf september...
Het belooft een feestelijke beleving van formaat te worden. Een concert van D Neil Diamond Memories Band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. U kunt rekenen op onder andere ‘Beautiful Noise, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ ‘Rosie’ en natuurlijk ‘Sweet Caroline’. Zit Neil Diamond ook in uw hart?

Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt u samen met zijn 10- koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster Neil Diamond. Een overweldigende 75 minuten durende muzikale en visuele show met de mooiste hits, vol met passie, emotie en herinneringen. Viert u dit muzikale feest met ons mee?

De show start om 19.30 uur (deuren open vanaf 19.15 uur)
Tickets kosten 17,50 euro.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen