X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
His Trust Fund - Dubbelconcert met Mannen Met Baarden
vr 25 jun 20:15

De Cacaofabriek
His Trust Fund - Dubbelconcert met Mannen Met Baarden
Mannen Met Baarden en His Trust Fund

Een mooi Belgisch - Nederlands dubbelconcert vanavond. Met een mooie combinatie van folk, country, Americana, pop, blues en jazz. Fijne, akoestische luistermuziek!
His Trust Fund is het geesteskind van songwriter Philippe François. De 34-jarige Antwerpenaar kan met het hand op het hart zeggen dat hij geen betere plaat had kunnen maken. Voor hem is dit album een jongensdroom die in vervulling gaat. In zijn nummers gedenkt François de oeuvres van Paul Simon, Bob Dylan en Nina Simone.

Mannen Met Baarden
Twee generaties Brabantse muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor Amerikaanse rootsmuziek. Ze zingen hun favoriete Amerikaanse traditionals driestemmig en spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Gewapend met gitaar, mandoline en contrabas zingen zij vol overgave de allermooiste cowboy liedjes, murder ballads & sad love songs. Op 12 juni verschijnt hun nieuwe album Blue Mountain Trail en daar horen we vanavond de nodige songs van!

Open: 20.00 uur
Aanvang: 20.15 uur.
Tickets € 10 euro (Let op!! alleen online verkoop)


Bestel direct tickets
25 jun 2021 20:15 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen