X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Voorbij Bert
za 04 sep 20:15

Het Speelhuis
Voorbij Bert
Eerbetoon aan Bert Kuijpers

Op 9 maart overleed, midden in corona-tijd, Bert Kuijpers. Docent, taalkunstenaar, (stads)dichter, cabaretier, Keijoloog etc. Bert is van enorme betekenis geweest voor kunst en cultuur in onze sta...

#eerbetoon   #bertkuijpers   #helmonder   #stadsdichter   #voorbijbert

 

Udo Holtappels en John van der Sanden hebben samen met Het Speelhuis het initiatief genomen voor dat eerbetoon, een theaterprogramma met Berts liedjes, teksten en gedichten. Met medewerking van ervaren en jonge (klein)kunstenaars. In ons en zijn theater Het Speelhuis. Met Voorbij Bert laten we zien hoe Bert met zijn teksten en verhalen de tijd prachtig spiegelde, oud en jong verbond en inspireerde, van carnaval tot literatuur. Hij was er voor alle Helmonders. In Voorbij Bert krijgt een dwarsdoorsnede uit zijn werk, dat meer dan een halve eeuw overspant, een nieuwe jas. Een professioneel combo onder leiding van pianiste Laetitia van Krieken begeleidt.

 

 Bestel direct tickets
04 sep 2021 20:15 tickets

05 sep 2021 15:00 tickets

05 sep 2021 20:15 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen