X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Jozef van Wissem - Ex Mortis Tour 2021
vr 17 sep 21:00

De Cacaofabriek
Jozef van Wissem - Ex Mortis Tour 2021
Ex Mortis Tour 2021 - Jozef van Wissem

Jozef van Wissem komt naar de Cacaofabriek. Wat een bijzondere avond gaat dít worden...De Nederlandse luitspeler uit New York - een mix tussen een middeleeuwe monnik en een satanistische Raspoet...
Sinds zijn debuut in 2000 wist van Wissem een schare devote fans achter zich te vergaren.
In 2013 won hij in Cannes de Soundtrack Award voor zijn meeslepende soundtrack bij 'Only Lovers Left Alive' de dromerige vampierfilm van Jim Jarmusch. Van Wissem bracht met Jarmusch ook nog vier duo-albums uit.
Op verzoek van London's National Gallery componeerde hij geluidskunst bij Hans Holbein's schilderij 'De Ambassadeurs'. En in december 2017 speelde hij de madrigaal afgebeeld op Carvaggio's 'De Luitspeler' in de Hermitage.

De naar Brooklyn, New York verkaste Nederlander heeft een missie: de barokke luit heruitvinden. Met zijn minimalistische avant-folk tovert de ascetische minstreel melodieuze labyrinten en trance-achtige composities. Met spaarzame gratie tokkelt de luitist sobere melodieën door strenge, statige stiltes.

Als luisteraar heb je geen andere keuze dan de totale overgave aan de intensiteit, de tijdloze vervreemding en donkere onaardsheid van zijn muziek.

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 12,50 euro.


Bestel direct tickets
17 sep 2021 21:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen