X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Sear Bliss - Support Bohemyst
za 23 okt 21:00

De Cacaofabriek
Sear Bliss - Support Bohemyst
Sear Bliss - 25th anniversary of Phantoms

In de herfst van 2021 kunnen we eindelijk weer gaan genieten van heerlijke metal concerten en dat is meer dan fijn. Vanavond hebben we zo’n avond voor je met niet één maar twee briljante metal act...
Sear Bliss
Deze Hongaren ‘doen’ het al sinds 1993. Ervaren metalrotten dus en dat hoor je aan alles! Hun donkere atmosferische metal wordt sinds jaar en dag begeleid door één of meerdere blazers en dat maakt hun muziek net effe wat dieper, vetter en anders. Sear Bliss is al zeer geliefd in Nederland sinds de release van hun iconische album Phantoms uit 1996. Vanavond vieren ze het 25-jarig bestaan van die mijlpaal. Laten we daarom deze bazen daarom een extra warm welkom heten in Helmond!

Bohemyst
In het voorprogramma vanavond de Tsjechische death metal heersers van Bohemyst die met ?er? A Smrt een gruwelijk vet eerste album af gaan leveren. De band kun je bovendien gerust een doorstart van Avenger noemen die er in 2017 na 25 jaar mee ophielden.

Tickets: €16,00
Open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur


Bestel direct tickets
23 okt 2021 21:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen