X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Kasteeltuinconcerten - afgelast
vr 24 sep 19:00

Kasteeltuin
Kasteeltuinconcerten - afgelast

Kasteeltuinconcerten in Helmond zijn helaas voor 2021 weer afgelast. Na 19 zeer succesvolle seizoenen organiseert Stichting Helmond City Events in 2022 de 20e editie op 8 vrijdagen vanaf 8 juli 2022
Kasteeltuinconcerten op vrijdagavond in Helmond zijn helaas voor 2021 weer afgelast. Na 19 zeer succesvolle seizoenen organiseert Stichting Helmond City Events in 2022 de twintigste jubileumeditie van het populaire zomerse evenement. Kasteeltuinconcerten op 8 vrijdagen in juli en augustus, start op 8 juli 2022


locatie

Kasteeltuin
Kasteelplein 1
5701PP Helmond
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen