X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Silent Muziekbingo
do 29 jul 20:00

Havenplein
Silent Muziekbingo

De grote silent muziekbingo op het Havenplein in Helmond op donderdag 15 22 29 juli Bereid je voor op een avond bingo maar dan net even anders. Je hoort namelijk verschillende liedjes voorbij kom
De grote silent muziekbingo op het Havenplein in Helmond op donderdag 15, 22 & 29 juli! Bereid je voor op een avond bingo, maar dan net even anders. Je hoort namelijk verschillende liedjes voorbij komen in plaats van getallen. Zorg dat je stembanden gesmeerd zijn, want meezingen is gegarandeerd! Een ticket kost €7,50 per persoon en is inclusief één bingokaart en koptelefoon. De bingo duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en daarna kun je ter plekke een bingokaart kopen van €5,- voor de tweede ronde. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar per editie, dus trommel al je vrienden op en regel je plekje! Bij het bestellen van je ticket kun je aangeven op welk terras je wilt zitten. Tickets zijn nú verkrijgbaar -- EVENT INFO -- Donderdag 15 juli, 22 juli & 29 juli Aanvang: 20:00 uur Start bingo: 21:00 uur


locatie

Havenplein
Havenweg 6
5701RS Helmond
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen