X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Captain Felix - Leftover Lover Tour 2021
zo 17 okt 15:30

De Cacaofabriek
Captain Felix - Leftover Lover Tour 2021
Leftover Lover Tour 2021 - Captain Felix

Captain Felix komt naar de Cacaofabriek om haar debuutalbum Leftover Lover live ten gehore te brengen!
Captain Felix is een Amsterdamse rockband, die bestaat uit Jelmer Luimstra (zang/toetsen), Ben Govers (bas/zang), Erik van Ishoven (gitaar/zang) en Ruud Govers (drums). De band ontstond in 2016 en werkte de afgelopen jaren aan zijn debuut-EP, die in de Amsterdamse IJland Studio is opgenomen.

De band speelt uptempo, soms zelfs hoekige indierock, met invloeden uit de Britse rockmuziek van zowel de noughties als de jaren '80 - ook de synthesizer is aanwezig.

Op 23 april j.l.verscheen 'Leftover Lover' en dit debuut bevat een vijftal maatschappijkritische nummers. Zo behandelt openingsnummer 'Armageddon Fields', een verwijzing naar Strawberry Fields van The Beatles, de publieke onverschilligheid rondom sociaal-economische onzekerheid. 'Walk Away' is een ode aan de al dan niet teloorgegane klassenstrijd en 'Chocolate Covered Lies' behandelt de onvervulde beloftes van de meritocratie.

Zaal open om 15.00 uur; show start om 15.30 uur.
tickets kosten 10 euro


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen