X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Jett Rebel - Theatertour 2021 - 2022 (try out)
do 14 okt 21:00

De Cacaofabriek
Jett Rebel - Theatertour 2021 - 2022 (try out)
Jett Rebel

Deze voorstelling is uitverkocht!Als er één man is die de laatste 8 jaar de popmuziek kleur heeft gegeven en dingen anders heeft gedaan, dan is het wel Jett Rebel.Hij is puur, hij is extravaga...
De Nederlandse pers is altijd bezig om Rebel te vergelijken met de groten der aarde op muzikaal gebied. Zelf is hij daar totaal niet mee bezig: hij wil alleen muziek maken, rocken. Hij geeft altijd de volle 100% en als er energie terug komt vanuit het publiek, kunnen er tijdens een live show wonderlijke dingen gebeuren....

Hij schrijft zijn eigen songs en hij speelt alle instrumenten op zijn albums zelf in: hij is een echte muzikale duizendpoot. Tussen 2016 en 2017 leverde hij maar liefst drie albums af. Die output heeft hij gewoon nodig, albums opnemen is een primaire levensbehoefte.

En nu wil hij ook wat anders gaan doen; hij wil in de theaters gaan spelen. En voordat hij dat tijdens een tour gaat doen, komt hij eerst naar de popzaal van de Cacaofabriek om dit tijdens een seated show uit te proberen. Lekker klein, lekker intiem.

Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.

De online kaartverkoop voor dit concert verloopt via Eventix; de verkoopvoorwaarden van Eventix zijn daar dan ook op van toepassing.
De verkoop aan de kassa verloopt via het ticketsysteem van de Cacaofabriek; daarvoor zijn de verkoopvoorwaarden van de Cacaofabriek van toepassing.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen