X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
BOLISTAS THE MAKING
vr 24 sep 17:00

Het Speelhuis
BOLISTAS THE MAKING
FOOTBALL MEETS DANCE

Met freestyle voetbal en beweging van de straat brengt dans- en performance-gezelschap Corpo Máquina een bom van energie het theater in. Deze zomer werken ze in verschillende theaters in Noord-Bra...

STA ZELF OP HET TONEEL, DOE MEE MET DE WORKSHOPS OF KOM NAAR DE STUDIOPRESENTATIE

 

Met freestyle voetballer Nasser El Jackson, breakdancer Simon Bus, geluidskunstenaar Boris de Klerk en danseres Stasy Terehhova is het een bijzonder team waarmee choreograaf Guilherme Miotto aan Bolistas werkt. Nasser is één van de bekendste freestyle voetballers van Nederland. Twee keer was hij wereldkampioen groundmoves en hij is ambassadeur straatvoetbal van de KNVB. Breakdancer Simon vouwt zich in onmogelijke bochten, net als danseres Stasy die dat toch ook weer op haar heel eigen manier doet en Boris tovert met geluid.

 

Wil je deze bijzondere bewegers ontmoeten? Meld je aan voor het project Warriors Foot waarin je na twee middagen werken zelf op het podium schittert, of voor één van de workshops met Nasser. Als voetbalclub of (dans)school kun je ook met een heel team, een groep of een klas inschrijven. Ook ben je welkom bij de studio-presentatie waarin je kunt zien hoe Bolistas groeit tot voorstelling. Of bij één van de panna-momenten in de buurt van het theater. Deelname is gratis.

 

Warriors Foot - 8-14 jaar

Warriors Foot verbindt de wereld van het free style voetbal met het theater. Het is een 30 minuten durende voorstelling die Corpo Máquina met de deelnemers in drie middagen in elkaar zet. Samen met Nasser el Jackson sta je op het podium in een betoverende soundscape en een decor van licht.

 

Repetities: vrijdag 24 september 17.00-20.00, zaterdag 25 september 17.00-20.00 en

zondag 26 september 13.30-14.30

Voorstellingen: zondag 26 september 14.30-15.00 en 15.30-16.00  

 

Workshop 8-12 jaar Workshop 12+

maandag 27 september 15.30-17.00 maandag 27 september 17.00-18.30

dinsdag 28 september 16.00-18.00 dinsdag 28 september 16.00-18.00

 

In de workshops plaatsen we het spel met de bal in een theatrale setting. Voetbal-acties dienen als gereedschapskist voor expressie en vice en versa. We gaan het toneel op met onze voeten aan de bal en met onze verbeelding als speelveld.

Studiopresentatie

dinsdag 28 september 16.00-17.00

 

Waar

Speelhuis Helmond, Speelhuisplein 2, 5707 DZ Helmond

 

Om je aan te melden of voor meer informatie stuur een whats app berichtje naar T 06-21438386, Heleen van Corpo Máquina Society

 

 

 locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707DZ Helmond


info@theaterspeelhuis.nl
0492587000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen