X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Under The Surface - Mine Triuwa Tour
vr 24 sep 20:45

De Cacaofabriek
Under The Surface - Mine Triuwa Tour
Mine Triuwa Tour - Under The Surface

Under the Surface gaf concerten in 22 landen op 4 continenten. Van Colombia tot Rwanda, van Indonesië tot Noorwegen tot Tanzania. Al 5 jaar lang put de groep inspiratie uit de verschillende cultur...
Al deze werelden zitten in Under the Surface, maar hoe goed kennen wij ons eigen land? Onze eigen geschiedenis? Vanaf Februari 2022 zal Under the Surface een nieuwe productie spelen waarin de groep op zoek gaat naar haar eigen achtergrond. Ons eigen ‘Nederlands’ zijn. Wat is onze folk traditie? Waar zit de verbinding met de verhalen die ver over onze grenzen worden verteld? Ook zal dan het nieuwe album MIIN TRIUWA worden gepresenteerd.

MIIN TRIUWA betekent ‘mijn erewoord’in het Oudnederlands, de taal die voor 1200 v. Chr. hier gesproken werd. Met hulp van het Instituut van de Nederlandse taal worden teksten in het Oudnederlands onderzocht, geschreven en vertaald. Muzikaal grijpt de groep terug naar hoe zij klonk in de verschillende werelddelen. Zowel in hun improvisaties als nieuwe composities.

Tijdens de concerten van Under the Surface in het najaar van 2021 zal de groep middels hun geïmproviseerde concerten een tipje van de sluier oplichten. en zullen flarden van het nieuwe repertoire en de teksten voorbij komen.
Bezetting Under The Surface:
Joost Lijbaart - drums & percussie
Bram Stadhouders - gitaar & composities
Sanne Rambags - zang & teksten


Zaal open om 20.15 uur; show start om 20.45 uur
Tickets kosten 15 euro.


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705LA Helmond


info@cacaofabriek.nl
0492529009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen