X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
a balladeer - Tour 2021
zo 21 nov 15:30

De Cacaofabriek
a balladeer - Tour 2021
a balladeer

Marinus de Goederen = a balladeer. De meesten van jullie weten dan genoeg. A balladeer staat voor prachtige, intieme, persoonlijke liedjes die geweldig mooi zullen klinken in onze zaal.
Van presidentsvrouw Jackie Kennedy tot pornoster Bambi Woods en warenhuis Marks & Spencer. De onderwerpskeuze van de Amsterdamse singer-songwriter a balladeer, is op z’n minst opvallend te noemen. Zijn nummers zijn kleine verhaaltjes. Melodieuze luisterliedjes, waarin de soms zware thematiek luchtig wordt verpakt.

In het verleden won de muzikant Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle ‘Swim With Sam’ stond tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht hij de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. In juli van dit jaar verscheen nog de EP 'Panama Revisited, een album met bewerkingen van songs van zijn debuut uit 2006.

Ticket: € 12,50
Open: 15.00 uur
Aanvang: 15.30 uur


Bestel direct tickets
21 nov 2021 15:30 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen