X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Erwin Java Travel Party - Featuring Sean Webster
vr 26 nov 21:00

De Cacaofabriek
Erwin Java Travel Party - Featuring Sean Webster
Erwin Java

Gitarist Erwin Java heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Broods Wild Romance en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Inmidd...
Na het overlijden van zanger Harry 'Cuby' Muskee (2011) was hij in 2012 mede-oprichter van King Of The World, dat furore maakte en vier goed ontvangen albums uitbracht, waarna hij in 2017 zijn eerste solo album uitbracht: Keepin It Real.

Naast het touren met zijn eigen band is Java vanaf 2015 vaste kracht in de theaterprojecten van bluespromotor èn voetbalanalist Johan Derksen; die laatste zorgde er ook voor dat Java de afgelopen weken regelmatig de muziek verzorgde bij het TV programma De Oranjezomer.

Eén van de huidige Travel Party bezettingen is die met de uit Sheffield (UK) afkomstige zanger/gitarist Sean Webster (1976). Hij zal Java's Travel Party voor deze gelegenheid bijstaan in zowel stukken van Keepin ’it Real als materiaal uit Webster’s eigen omvangrijke oeuvre . De rest van de band bestaat uit muzikanten die Java op Keepin' it Real hebben begeleid.

Open 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur
Tickets: € 17,50


Bestel direct tickets
26 nov 2021 21:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen