X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
LIVE: Komatsu + King Hiss (BE)
za 16 okt 21:00

Muziekcafe Helmond
LIVE: Komatsu + King Hiss (BE)

Komatsu is een rock band uit Eindhoven hun muziek is een mix van sludge stoner rock en metal.
Komatsu is een rock band uit Eindhoven, hun muziek is een mix van sludge, stoner rock en metal. Komatsu wordt geprezen door hun live performance. De leden van Komatsu speelden al in verschillende bands voordat ze in 2010 samen de Band Komatsu vormden. Deze mix van muziekgenres is nog steeds terug te horen in hun muziek. King Hiss (BE) Sinds het ontstaan van deze Belgische stonerband in 2011 maakte de band snel naam dankzij hun heerlijke mix van stonerrock en sludge metal met een stevige rock-'n-roll attitude, zowel op het podium als op cd. Hun doel? Loeiharde songs schrijven en hiermee de wereld veroveren. Wie ze aan het werk zag op GMM 2013 en 2015 zal dit zeker beamen. Met het in 2016 verschenen Mastosaurus liet King Hiss zijn tweede worp los op de wereld. Showtime: 21:00u Tickets € 8,- (bar / deur / Universe.com) https://www.universe.com/events/live-komatsu-king-hiss-be-tickets-1V6T0C Meer info: http://www.komatsurock.com/ https://www.facebook.com/komatsurock/ https://www.ed.nl/cultuur/komatsu-houdt-de-naam-van-eindhoven-rockcity-hoog~aaf5061d/ https://www.facebook.com/kinghissband www.youtube.com/watch?v=uBMDN4NgE8A www.youtube.com/watch?v=pGewMEBFdJ8&list=RDpGewMEBFdJ8&start_radio=1 www.youtube.com/watch?v=SFEZ_iz9vMw&list=RDpGewMEBFdJ8&index=3 www.youtube.com/watch?v=tRE6BhhlcW0


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen