X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
LIVE: Fleur + Jellephant & the Phantoms
vr 05 nov 21:00

Muziekcafe Helmond
LIVE: Fleur + Jellephant & the Phantoms

Twee bands maar liefst deze avond passend bij het thema van de 1e vrijdag van de maand namelijk 70039s (of toch iets meer 60039s)
Twee bands maar liefst deze avond passend bij het thema 70's (of toch iets meer 60's??) Fleur maakt Franstalige beatmuziek in de stijl van Yéyé samen met de heren van The Kik. Yéyé is een aangename mix van garagebeat, jazz of een chanson. In de jaren zestig werd het genre gebruikt voor Franse en ‘exotische’ beatzangeressen. Swingend, sexy en zwoel. Nieuwe muziek, zeg je? Dat kan toch niet waar zijn, want deze Fleur klinkt alsof ze zojuist tevoorschijn is gekomen uit de platenkast van je ouders. Het bijbehorende beeldmateriaal versterkt dat beeld nog eens. Toch is niets minder waar. Fleur is kakelvers, nagelnieuw en brengt fris en frivool haar Franstalige liedjes voor het voetlicht. Jellephant & The Phantoms is een garageband uit Arnhem. Met inspiratiebronnen als Cloud Nothings, Jay Reatard en Sonic Youth en een nieuwe bezetting (met leden van Paracetamøl) klinkt de band feller dan ooit. Het elfde album ‘Spills’ wordt op 17 september 2021 uitgebracht op Waaghals Records en Brighter Records. Meer info: https://www.facebook.com/yeyefleur/ https://www.yeyefleur.com/ https://www.youtube.com/watch?v=w6PUoOZ8sVE https://www.youtube.com/watch?v=t4wpsMyH6w0 https://www.facebook.com/Jellephant https://youtu.be/jnAgr3rb3kA


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen