X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
LIVE: Mooon
vr 26 nov 21:00

Muziekcafe Helmond
LIVE: Mooon

MOOON komt terug naar Helmond na vorig jaar nog in een uitverkochte Cacaofabriek te hebben gestaan zullen ze exact een jaar later een intieme show in het Muziekcafe spelen.
MOOON komt terug naar Helmond, na vorig jaar nog in een uitverkochte Cacaofabriek te hebben gestaan zullen ze exact een jaar later een intieme show in het Muziekcafé spelen. Momenteel is MOOON bezig met de opnames voor de derde plaat die verwacht gaat worden volgend jaar. Verwacht een hoop nieuw werk vanavond en uiteraard ook de klassiekers ‘Mary You Wanna’ en ‘All By Myself’. De verwachting is dat de kaartverkoop snel zal gaan dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket! De band speelde eerder al op o.a. Noorderslag, Paaspop en deed een succesvolle eerste clubtour in binnen en buitenland. Naast het nieuwe materiaal dat integraal gespeeld zal worden met gastmuzikanten, zullen vanavond ook oude vertrouwde tracks als ‘Mary You Wanna’ en ‘She Makes Me Feel’ voorbij komen. Durf jij een ticket te kopen voor deze muzikale trip? Tickets € 8,- (bar/door/universe.com) https://www.universe.com/events/live-mooon-tickets-12ZS8W Meer info: http://www.mooonband.com/ https://www.facebook.com/mooonband


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen