X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Straight Outta MC (Rhythm & Hop Night)
vr 22 okt 21:00

Muziekcafe Helmond
Straight Outta MC (Rhythm & Hop Night)

Enkele bekende namen die vanavond zeker passeren: Justin Timberlake 50 Cent Rihanna Run DMC Pink Christina Aguilera en ga zo maar door
R n B en rap zijn niet meer weg te denken uit de huidige muziekwereld. Rhythm ’n Hop Night Een avond die doet denken aan de Havana Soul Swing avonden (maar dan zonder de Latin en Salsa). Dat wordt genieten van bekende R&B-hits zoals oa: Pony (Genuwine), Gett Off (Prince, Yeah (Usher) en Cosmic Girl (Jamiroquai) en niet te vergeten de old-skool Hip Hop-songs van Me Myself and I (De La Soul), It’s Like That (Run DMC) en Wild Thing (Tone Loc) geschiedenis lesje: Naarmate het discotijdperk zijn einde naderde, begon een nieuwe generatie muziekproducenten met de implementatie van synthesizers en drumcomputer-beats aan Afro-Amerikaanse muziek. Michael Jackson en Prince behoorden tot de eerste post-discomuzikanten die overstaken naar het nieuwe mainstreampubliek. In z’n opkomstjaren was het genre enorm pop-georiënteerd. Opmerkelijke artiesten uit deze begintijd zijn Luther Vandross, The S.O.S. Band, Mtume, Freddie Jackson, DeBarge, Loose Ends en Stephanie Mills. Vanaf de jaren 90 kwam de ontwikkeling van moderne r&b in een stroomversnelling. Mede dankzij een reeks succesvolle labeleigenaars, waaronder Sean Combs (Diddy), ontwikkelden subgenres zich snel. Combs begon zich veel op East Coast-hiphop te richten, waardoor hij het hiphop-soul-genre ontwikkelde; een genre dat afstamt van new jack swing, maar zich onderscheidt door zijn ruigere geluid en het veelvuldig gebruik van samples. Deze stijl werd minder populair aan het eind van de jaren 90, maar kende daarna weer een opleving. Vanaf 2000 vaagden de groepsprojecten een beetje weg uit het genre. Solocarrières hadden vooral de overhand, wat tot op heden nog steeds het geval is. Enkele bekende namen die vanavond zeker passeren: Justin Timberlake 50 Cent Rihanna Run DMC Pink Christina Aguilera en ga zo maar door!


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen