X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Back to the 80's Night
vr 12 nov 21:00

Muziekcafe Helmond
Back to the 80's Night

Een 80s night staat altijd garant voor veel meezingers en heftig dansbare muziekjes Stap jij ook in de delorean om terug te gaan naar dit magische decennium
We krijgen er maar geen genoeg van. De foute drum computers, Poedel rock, Madonna, Duran Duran, zweetbandjes, Ghostbusters en ga zo maar door. Een 80's night staat altijd garant voor veel meezingers en heftig dansbare muziekjes!! Stap jij ook in de delorean om terug te gaan naar dit magische decennium? typisch 80's De cd verovert de muziekmarkt. Introductie van de magnetron. De walkman is razend populair. Haartrend onder de mannen: een matje in je nek. Sylvester Stallone staat aan de top met Rambo en Rocky. Madonna is de grote trendsetter: qua muziek én kledingstijl. Oranje Boven: Nederland wint het EK in 1988. Nederland verslaat in de finale de Sovjetunie met 2-0 door doelpunten van Gullit en Van Basten. Door soaps als Dallas en Dynasty is de schoudervulling weer populair. In Amsterdam wordt Beatrix in 1980 ingehuldigd als koningin. Biermagnaat Freddy Heineken en zijn chauffeur Ad Doderer worden ontvoerd. DJ Frogson


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen