X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Wim Hof Methode Berkendonk
t/m 03 apr 2022

Recreatieplas Berkendonk
Wim Hof Methode Berkendonk

Versterk je immuunsysteem onder begeleiding van Wim Hof Instructeur Sigrid de Groot en leer op een verantwoorde manier wat de voordelen zijn van koud water training.
Wim Hof Methode Recreatie plas Berkendonk We zijn een informele groep ijszwemmers die elkaar helpen, steunen en stimuleren om regelmatig samen het koude te water in te gaan. Onder begeleiding van gecertificeerd Wim Hof Instructeur Sigrid de Groot leren we de kalmte te bewaren, verhogen we onze weerstand en versterken we ons immuunsysteem. Een aantal voordelen op een rijtje van koud water training. Verbeterde bloedcirculatie Verhoogde metabolisme Verhoogd Sportprestaties ijzersterke mindset Mentaal wordt je sterker en leer je goed te focussen Meer energie Verbeterde focus Beter humeur Sneller herstel van blessures Pijnbestrijding Beter slaapritme Verlichting van Auto-immuunziekte Verlichting artritis en fybromyalgie Verlaging van je bloeddruk Verbeterde stofwisseling Is deze methode voor iedereen? De Wim Hof Methode kan door ieder gezond individu worden beoefend. Als u te maken heeft met een ernstige medische aandoening, raden we u aan een arts te raadplegen voordat u een van de WHM-technieken probeert. We raden af om de WHM te beoefenen als u te maken heeft met een van de volgende zaken: • Epilepsie • Hoge bloeddruk (in geval van voorgeschreven medicatie) • Coronaire hartziekte (bijv. Angina Pectoris; Stabiele angina) • Een voorgeschiedenis van ernstige gezondheidsproblemen zoals hartfalen of beroerte Als u last heeft van migraine, raden wij u aan voorzichtig te zijn met het nemen van ijsbaden. Waar en wanneer: Elke zondag 09:30 verzamelen om gezamenlijk het water in te gaan 10:00 sluiten af met een kopje thee of koffie. Parkeren bij Windsurfing Berkendonk. Verzamelen bij het gebouwtje naast de geel/blauwe containers. Er zijn geen faciliteiten dus we doen alles buiten, ook uit/aan-kleden. Elke zwemmer dient zich op de hoogte te stellen van de mogelijke risico's van ijszwemmen en neemt deel op eigen verantwoording. Onze groep, Berkendonk en de gemeente Helmond zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen