X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
Hermitage: the Power of Art
vandaag 16:30 t/m 19 okt

De Cacaofabriek
Hermitage: the Power of Art
Michele Mally

Hermitage: the Power of Art gaat over de rijke geschiedenis van het gebouw, maar ook die van de stad Sint-Petersburg en de vele mensen die hier geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muzi...
De documentaire voert ons van de stichter van de stad, Peter de Grote, en zijn liefde voor de Hollandse meesters tot de allereerste kunstcollectie die door Catharina de Grote in 1764 bemachtigd werd; van de overwinning van de Russische keizer Alexander I op Napoleon en de revolutie van 1917 tot het Sint-Petersburg van nu.

De film toont de schoonheid en kleurenpracht van de stad - overdag en bij nacht. Beroemde plaatsen vol herinneringen aan muziek, poëzie en literatuur passeren de revue, evenals de lange straat Nevski Prospekt, de bruggen en het water, de beelden van Poesjkin en Catharina de Grote en de huizen van de adel die uitkijken over de rivier. Een gebied waar de geest rondwaart van literaire grootheden als Dostojevski, Gogol en Nabokov en waar de muziek te horen is van componisten als Glinka, Prokofjev en Tsjaikovski.

Hermitage: the Power of Art is gemaakt door Michele Mally in nauwe samenwerking met de organisatie achter De Hermitage in Sint-Petersburg. De bekroonde Italiaanse acteur Toni Servillo (La Grande Bellezza) gidst de toeschouwer langs het magnifieke interieur met kunst van Europese meesters als Leonardo da Vinci, Rubens en Rembrandt, door het winterpaleis, het theater, langs de Loggia van Rafaël, de portrettengalerij van oorlogshelden en de allergrootste Matisse-collectie ter wereld.

De Hermitage in Sint-Petersburg trekt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers. Het is een imposante plek die al 250 jaar het hart vormt van de tweede stad van Rusland, met inmiddels een collectie van meer dan 3 miljoen kunstwerken.


Bestel direct tickets
16 okt 2021 16:30 tickets

17 okt 2021 10:30 tickets

19 okt 2021 14:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen