X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Krienouwa - Hillstone en Kings & Jokers
vr 22 okt 20:45

De Cacaofabriek
Krienouwa - Hillstone en Kings & Jokers
Hillstone en Kings & Jokers - Krienouwa

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de p...
We trappen deze reeks af met de bands Hillstone en Kings & Jokers.

Stel je voor: ‘een rock coverband met een écht vette show'. Die prikkelende gedachte was het begin van happyRockband Hillstone’. Muzikanten die hun sporen in de rock al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om een tribute te geven aan de beste pop/rock songs aller tijden op een manier
zoals je die nog niet vaak beleefd hebt. Lenny Kravitz, Abba, the Police,
Led Zeppelin….met ronkende gitaren, explosieve ritmesectie, een energieke frontman en twee backing vocals die zorgen voor de ‘ female touch’, ga je een avond met deze band niet snel vergeten!
Hillstone ‘shakes the stage’

Kings and Jokers prikkelt het publiek met een mix van blues en rock covers op eigen wijze gespeeld door ervaren muzikanten. Met een strakke groovy ritmesectie (bas en drums), het warme geluid van een Hammondorgel, een vette lead gitarist en een zanger die over een groot bereik beschikt, zou je kunnen stellen dat Kings and Jokers geen gemiddelde coverband is. De band gaat ook het wat steviger werk niet uit de weg. Ze spelen bekende nummers van bijvoorbeeld Pink Floyd en Deep Purple afgewisseld met muziek van gitaarhelden als Joe Bonamassa, Eric Clapton, Robert Gray, Matt Scofield en Jimi Hendrix.

Mooie aftrap van deze nieuwe reeks!
Zaal open vanaf 20.15 uur; eerste band start om 20.45 uur.


Bestel direct tickets
22 okt 2021 20:45 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen