X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Kamermuziekconcert op zondagmiddag
zo 24 okt 15:30

Theo Driessen Instituut
Kamermuziekconcert op zondagmiddag

Het nieuwe seizoen 2021-20210 kamermuziekconcerten van de Kamermuziekcyclus Theo Driessen gaat van start op zondag 24 oktober 2021 wordt het nieuwe seizoen geopend met het Van Gogh Trio
Op zondag 24 oktober 2021 wordt het nieuwe seizoen kamermuziekconcerten geopend door het jonge, maar zeer professionele Van Gogh Trio. Vernoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh, in samenwerking tussen de jonge en veelbelovende musici: Enzo Kok (viool), Charlotte Brussee (cello) en Maxim Heijmerink (piano). Zij zijn alle drie prijswinnaar van het Prinses Christina concours, debuteerde in februari bij het Tv-programma Podium Witteman en speelde op het Grachten-festival. Op zondag 24 oktober 2021 wordt het nieuwe seizoen kamermuziekconcerten geopend door het jonge, maar zeer professionele Van Gogh Trio. Vernoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh, in samenwerking tussen de jonge en veelbelovende musici: Enzo Kok (viool), Charlotte Brussee (cello) en Maxim Heijmerink (piano). Zij zijn alle drie prijswinnaar van het Prinses Christina concours, debuteerde in februari bij het Tv-programma Podium Witteman en speelde op het Grachten-festival. Uitgevoerd wordt van Liszt – Mephisto Waltz, opus 7 voor cello en viool van Kodály en pianotrio’s van Beethoven en Mendelssohn. Informatie en kaartverkoop: www.kamermuziekcyclus-tdi. Zoals bekend is de anderhalve-metermaatregel komen te vervallen en voor veel activiteiten is het zogenaamde Corona-toegangsbewijs dwingend voorgeschreven. Dat geldt ook voor onze concerten. Dit betekent dat uitsluitend toegang tot onze concerten kan worden verleend wanneer men beschikt over het bedoelde Corona-toegangsbewijs (volledig gevaccineerd of een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud).


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen