X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Lambertus Concerten: Ensemble 1685
za 16 okt 20:00

Trudokerk Helmond (Stiphout)
Lambertus Concerten: Ensemble 1685

Op zaterdagavond 16 oktober om 20.00 uur brengt Ensemble 1685 prachtige muziek van Spaanse componisten uit de renaissance.
Een heel bijzonder en uniek optreden van Ensemble 1685 onder leiding van de internationaal geprezen musicus, artistiek leider en onderzoeker Adrián van der Spoel. Regelmatig wordt hij gevraagd als gastdirigent voor projecten en Stichting Lambertus Concerten is het nu gelukt hem te contracteren voor dit bijzondere project in Helmond. Met Ensemble 1685, een project-ensemble dat in wisselende samenstellingen optreedt met begeleiding van professionele instrumentalisten en onder gespecialiseerde leiding, laat Adrián van der Spel Helmond kennismaken met deze prachtige oude muziek die het absoluut waard is ontdekt te worden en een groter publiek te trekken. Op het programma staan diverse Marialiederen; Maria als moeder, middelares en beschermvrouwe, gezangen uit de cyclus van het kerkelijk jaar, vespers, psalmen; afwisselend, soms eenvoudig als een volksliedje, dan weer complex meerstemmig en met gregoriaanse tussenzangen. Het is werkelijk prachtige, serene muziek van een van de grootste Spaanse componisten van zijn tijd (zestiende eeuw), Daarbij worden bovendien nog enkele anonieme werken uitgevoerd die Adrián van der Spoel zelf ontdekte in oude bibliotheken en muzikaal ‘vertaalde’. Een indrukwekkend en subliem samengesteld programma voor deze zaterdagavond, dat u in de magnifieke akoestiek van de Trudokerk in Stiphout ten volle laat genieten van de sfeervolle en krachtige muziek uit de Latijns-Amerikaanse renaissance. Verzeker u dus van een goede plaats en reserveer via: lambertusconcerten.nl


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen