X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Kees Case (4+) GRATIS
zo 24 okt 13:00

Het Speelhuis
Kees Case (4+) GRATIS
Jeugdtheater Carrousel

Na de avondwandeling is Kees in zijn hok gaan liggen. Zoals altijd heeft hij nog even geblaft. De volgende morgen is het hok leeg. Kees is spoorloos verdwenen! Zijn baasje, de hoofdinspecteur van ...

#familievoorstelling   #kortmaarkrachtig    #speurneuzen   #smeerkezen   #gratistoegang

 

Kees Case (4+) is een korte voorstelling van 30 minuten en leuk voor de hele familie. Met grapjes voor jong en oud. Het verhaal speelt zich af op de camping, waar de hoofdinspecteur van de politie zijn hond Kees kwijtraakt. Vier overijverige rechercheurs gaan op zoek en zetten alles op alles om Kees terug te vinden. In rap tempo snap je waar het verhaal over gaat, vlieg je via allerlei hindernissen en hoopvolle momenten naar de ontknoping, en sta je plots gniffelend weer in de foyer van het theater.

 

‘Het stuk is speels en toegankelijk’, zo vertelt Anouk van Dijk, schrijver en regisseur, ‘en bevat voor elke leeftijd wel wat wils. Een klein verhaal, groots verteld.’ De voorstelling speelde eerder al in Gemert op De Dorpscamping en was daar drie weekenden compleet uitverkocht. Voor degene die ‘m daar gemist heeft of de voorstelling juist nóg een keer wil zien, speelt Kees Case tijdens het KinderTheaterFestival (in de herfstvakantie) meerdere keren op de dag in Het Speelhuis.

 

**********

 

Omdat we allemaal zoveel hebben moeten missen het afgelopen jaar is deze voorstelling een kadootje van het Speelhuis aan de stad. Helemaal GRATIS genieten van een leuke voorstelling voor jong en oud. Bestel wel je kaartjes want de plaatsen zijn beperkt! Bestel direct tickets
24 okt 2021 13:00 tickets

24 okt 2021 14:30 tickets

24 okt 2021 16:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen