X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
Benedetta
vandaag 21:00 t/m 20 okt

De Cacaofabriek
Benedetta
Paul Verhoeven

Italië, eind vijftiende eeuw. De pest, ofwel de Zwarte Dood, heeft voor veel dood en verderf gezorgd. Een vrouw, Benedetta Carlini genaamd, besluit om als novice in te treden in een klooster in he...
Benedetta, in het Engels ook bekend onder de naam Blessed Virgin is het werk van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, onder meer bekend van Zwartboek, Total Recall en Basic Instinct. De film zou eigenlijk vorig jaar al in première gaan op het filmfestival van Cannes, maar dat werd geschrapt vanwege het coronavirus, waardoor de rolprent nu op 9 juli zal verschijnen. Hoofdrollen in de nieuwste titel van de inmiddels 81-jarige Verhoeven zijn voor Virginie Efira, Lambert Wilson, Daphne Patakia en Charlotte Rampling. Verhoeven fungeert naast regisseur ook als schrijver, naast onder meer David Birke en Gerard Soeteman. De productie ligt in handen van Saïd Ben Saïd.


Bestel direct tickets
16 okt 2021 21:00 tickets

17 okt 2021 19:00 tickets

18 okt 2021 20:00 tickets

19 okt 2021 14:30 tickets

19 okt 2021 21:15 tickets

20 okt 2021 21:00 tickets

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen